Střelecký kurz PISTOLE01

Střelnice Devítka s.r.o.

Přátelé a kamarádi střelci,

společně s Honzou „Gurem“ M. vás zveme na událost, která vám plně otevře dveře do fascinujícího světa střelby a dovedností, které jsou s ním spojeny. Střelecký kurz PISTOLE01 není jen o tom, jak mířit a střílet, ale o objevování vašeho potenciálu a rozvíjení dovedností, které mohou překročit i hranice střelnice.

Kurz není pouze pro zkušené střelce, ale pro každého, kdo touží po nových dovednostech a poznání. Vytvořený z vášně pro střelbu a sestavený s ohledem na vaše potřeby, kurz PISTOLE01 přináší kombinaci profesionálního vedení, bezpečného prostředí a nekonečného potenciálu pro osobní růst.

Co můžete očekávat:

  • Inspirující prostředí: Od okamžiku, kdy vstoupíte na střelnici, budete obklopeni atmosférou vášně a respektu k umění střelby.
  • Zkušení instruktoři: Naši instruktoři jsou nadšenci, kteří vás provedou každým krokem, od základů až po pokročilé techniky.
  • Inovativní přístup: Naším cílem není pouze naučit vás střílet, ale inspirovat vás k dosažení vašich cílů a rozvoji vašeho potenciálu.
  • Bezpečnost jako priorita: Bezpečnost je pro nás na prvním místě. Budete se učit správným postupům a praktikám, které zaručí bezpečnost na střelnici i mimo ni.

Datum:
neděle 21.4.2024 – 5 volných míst

neděle 12.5.2024
neděle 26.5.2024
Čas: vždy 9:00 – 16:00
Místo: Střelnice Devítka, Opava

Cena: 3.000 Kč/osoba

Přijměte naši pozvánku a přidejte se k nám na nezapomenutelnou cestu objevování střeleckého umění, cestu do týmu Nonagon. Nemáte-li potřebné vybavení (pistole, opasek, pouzdro, sumky), půjčíme na místě, Vám stačí pohodlné oblečení a chuť objevovat.

S nadšením očekáváme setkání s vámi na střelnici!

Napsat komentář