TRÉNINK PISTOLE/PUŠKA

Střelnice Devítka s.r.o.

Přátelé a kamarádi střelci,

pro ty z vás, kteří se chtějí neustále zdokonalovat ve střelbě, jsme připravili individuální výcvik střelby z pistole a/nebo pušky. Kurz je nejen o zlepšování vašich střeleckých dovedností, ale také o objevení vašeho potenciálu a naplnění vašich ambicí v této náročné, avšak ohromně odměňující disciplíně.

Co nás odlišuje:

  1. Jedinečný zážitek a individuální přístup: naše individuální přístupy umožňují každému účastníkovi plně využít kurz podle svých potřeb a zájmů. Budete mít možnost soustředit se na pistole i pušky a získat tak komplexní znalosti a dovednosti. Probereme cokoliv budete potřebovat. Jsme tu pro vás.
  2. Zkušený instruktor s praxí: naši instruktoři nejsou jen odborníci, jsou vášniví mentoři, kteří vám pomohou překročit vaše hranice a dosáhnout nových úrovní střeleckého umění. Plně si uvědomujeme, že každý má jinou úroveň znalostí, zkušeností a dovedností. Vždy se proto přizpůsobíme vašemu tempu.
  3. Bezpečnost a důvěra: bezpečnost je pro nás prioritou číslo jedna. S námi můžete být naprosto uvolnění, vědomi si toho, že se nacházíte pod dohledem zkušených profesionálů, kteří dbají na vaše pohodlí a bezpečnost.

Datum: začínáme 15.4. a pak každé další pondělí. Jiné dny po domluvě.
Čas: 17:30 – 19:00
Cena skupinového tréninku: 600 Kč/osoba – cena zahrnuje 1,5h trénink včetně pronájmu střelnice
Cena individuálního tréninku: 500 Kč/h + pronájem střelnice

Připojte se k nám a zažijte vzrušující cestu k dokonalosti střelby. Kurz není jen investicí do dovedností, je vkladem do vaší bezpečnosti a sebejistoty při manipulaci se zbraní.

Rezervujte si své místo již dnes, neboť počet účastníků je omezen.

S očekáváním setkání s vámi na střelnici se těšíme!

Napsat komentář